Print
Thyreoidea - Foreningen for stofskiftepatienter
facebook
ForsideForeningenFaktaMØDER
ErfaringsudvekslingsmøderMedlemskonference i Odense den 21. marts Generalforsamling i Odense den 21. martsArbejdsevne ved thyreoidea sygdomme den 21. martsInformationsmøde på OUH den 19 maj Informationsmøde på Rigshospitalet den 7. oktoberOversigt over afholdte møder i TLFilm - Temadag 2012Referater 2010-2014
Referater 2014Referater 2013Referater 2012Referater 2011Referater 2010
Referater 2000-2009
Referater 2009Referater 2008Referater 2007Referater 2006Referater 2005Referater 2004Referater 2003Referater 2002Referater 2001Referater 2000
Referater 1997-1999
Artikler
Autoimmune SygdommeKvinder og stofskifteGraviditetBørn og StofskifteHøjt StofskifteLavt StofskifteJodKnuderKrop, Kost, Motion og LivskvalitetBlodprøver og medicinBehandling med radioaktivt JodThyreoideacancerThyreoideakirurgiThyreoideaantistofferBiskjoldbruskkirtler
AktueltDiverse

FAKTABLADE

Thyreoidea Landsforeningens bestyrelse har udarbejdet information om forskellige emner indenfor stofskiftesygdomme. Informationen er efterfølgende gennemlæst og tilrettet af danske læger med speciale i stofskiftesygdomme, hvilket sikrer helt korrekt information.
 
Nyt lay-out på foreningens trykte materiale.
 
Vores trykte materiale har siden foreningens start i 1997 haft en gul/orange sommerfugl på forsiden. I forbindelse med revidering af vores materiale i løbet af sommeren/efteråret 2013 har vi valgt at skifte sommerfuglen ud med et billede af vores andet logo: sommerfugledamen.
 
Sommerfugle-damen er et billede malet af den langelandske kunstner Kirsten Beyer, og foreningen købte maleriet for en beskeden pris af Kirsten tilbage i 2004. Siden har vi brugt ”Fru Pigalop”, som vi i bestyrelsen kalder hende, flere og flere steder: på vores postkort, visitkort og hjemmeside.
 
Vi synes, at hun på bedste vis symboliserer stofskiftet: skjoldbruskkirtlen har form som en sommerfugl, og dem er der masser af på billedet sammen med blomster fra sommerfuglebusken. Hendes halskæde ligger lige der, hvor en opereret stofskiftepatient har sit ar, og kigger man på damens øjne, så kunne hun godt se ud til at have den stofskifterelaterede øjensygdom. Endelig er det et positivt billede, som man bliver glad af at kigge på.
 
Nu har vi valgt, at hun også er på forsiden af vores trykte FAKTA-blade.
 
Vi har nu revideret og genoptrykt følgende materiale med sommerfugledamen på:
 
  • Informationsfolderen
  • For lavt stofskifte
  • For højt stofskifte
  • Hashimotos Thyreoiditis
  • Graves
  • Medfødt lavt stofskifte
  • Radiojodbehandling
 
FAKTA-bladene om Graviditet og stofskifte samt Thyreoideacancer er blevet revideret for ikke så længe siden, og vi er i gang med at revidere Børn og Hashimoto, som så også vil få det nye lay-out.
 
Vi bruger stadig sommerfuglen på bagsiden af det trykte materiale, og det er også fortsat sommerfuglen, der er på vores nøgleringe, men ”Fru Pigalop” tager mere og mere over som foreningens logo.
 
Du er velkommen til at Bestille her
 
Støt op om foreningens arbejde Bliv medlem